Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja pišotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih ...

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani

Kartonske palete

Predstavitev kartonske palete Palletkraft

Vrhunske kartonske palete Palletkraft so edinstvena, inovativna transportna platforma, sestavljena le iz dveh delov valovitega kartona, strojno zložena in zlepljena.

Čeprav standardna paleta Palletkraft tehta približno 4 kg, je lahko brez težav obremenjena do 2500 kg.  

Več kot 70 % paletnih pošiljk v EU tehta manj kot 600 kg, zato so vse palete PalletKraft primerne za večino teh pošiljk.


Paleta PalletKraft je bila testirana v laboratorijih in na terenu.
Palete PalletKraft se proizvajajo z uporabo patentirane tehnologije (Palletkraft NA).

Kartonska paleta Palletkraft je Export ready paleta.


Trend

Usmeritev panoge je zmanjševanje števila postopkov manipulacije z blagom in vsem, kar je povezano z logistiko blaga od proizvodnje do prodajne police.

Da je uvajanje kartonske palete res pravi trend, je marca 2012 potrdila tudi ena največjih proizvajalk pohištva na svetu – Ikea. Namesto lesene palete, ki tehta 25 kilogramov, je Ikea začela uporabljati kartonsko, ki tehta 3 kilograme in je primerna za enkratno uporabo.

K hitrejšemu uveljavljanju kartonske palete Palletkraft bodo izrazito pripomogle tudi nove razmere na trgih EU.

Prva je direktiva EU, ki daje nalogo državam EU, da v skladu s svojo obstoječo zakonodajo implementirajo zahteve direktive v svoj pravni sistem in dosežejo zastavljene cilje.

Cilj je zmanjšanje uporabe lesa za izdelavo lesene embalaže in palet zaradi ekoloških vidikov (mogočega prenosa insekticidov, bakterij, virusov in drugih škodljivih stvari).

Druga pa je ekološka zavest, saj povzroča proizvodnja lesenih palet čezmerno izsekavanje lesa. Kartonske palete so označene kot ekološki izdelek, ker so narejene iz valovitega kartona. Valoviti karton je eden večjih izumov 20. stoletja in omogoča zaščito izdelkom med transportom.

Valoviti karton je tudi eden redkih embalažnih materialov, ki jih je odobrila Evropska komisija za embalažo in odpadno embalažo.

 

 


 Vas zanima nakup kartonskih palet Palletkraft?


Izpolnite obrazec za povpraševanje in pošljite na info@palletkraft.si.